Кошик
577 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик
вверх
  • Олія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 1л, фото 2
вниз
Олія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 1л

Олія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 1л

  • В наявності
  • Код: ФР-00000044

158 ₴

Олія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 1л
Олія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 1лВ наявності
158 ₴
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

Оливкова олія Olio Extra Vergine di Oliva, 5 л - продукт першого холодного віджиму, має менш насичений смак і запах в порівнянні з маслами ТМ De Cecco і ТМ Monini. Дане масло чудово підходить для всіх способів готування: для тушкування, смаження, а також використання в сирому вигляді в якості приправи до салатів, м'яса і гарнірів. Стійка до високих температур.

Для належного зберігання та підтримки якості та органолептичних властивостей олії завжди закривайте пляшку та зберігайте подалі від джерел світла та тепла.

Енергетична цінність: 822кКал/3378кДж

Рецепт приготування салата з в'яленими помідорами і козячим сиром:
Інгредієнти: помідори - 3 штуки, cмесь салатних листя - 350 г, цибуля-шалот - 1 штука, часник - 1 зубчик, козячий сир - 200 г, оливкова олія - ​​3 столові ложки, червоний винний оцет - 1,5 столові ложки, cоль - за смаком, cвежемолотий чорний перець - за смаком.
Насамперед потрібно розібратися з помідорами. Розігріти духовку до 100-120 °C. Нарізати кожен помідор на 8 часточок, вийняти ложкою насіння і викласти на деко з відстанню між ними. Посипати дрібно нарізаною зубчиком часнику, приправити сіллю і перцем і поставити в духовку, окропивши маслом. У вас 2 години вільного часу. Після закінчення часу дістати помідори і дати їм охолонути. Намагайтеся нарізати цибулю якомога тонкими півкільцями. Викласти в миску, посолити і скропити оцтом. Перемішати вручну і залишити на 5-7 хвилин. Оцет допомагає позбутися від різкості цибулі, злегка замаринувавши його, і є відмінним способом додати цибулю в салат, не турбуючись про неприємний запах з рота. У великій мисці змішати салат, цибулю і помідор. Заправити олією і оцтом (не переборщити з оцтом), приправити сіллю і перцем. Подавати в глибокій мисці, зверху покришити козячий сир.

Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.

Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.

Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Тип оліїОливкова
ВіджимПерший холодний
Об`єм1000 мл
Вага1000 г
УпаковкаМеталева тара
Користувальницькі характеристики
Типоливкова олія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 158 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner