Кошик
624 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик
вверх
  • Томати в’ялені в олії  280/140г, Італія, фото 3
вниз
Томати в’ялені в олії  280/140г, Італія

Томати в’ялені в олії 280/140г, Італія

  • В наявності
  • Код: ФР-00000009

105 ₴

Томати в’ялені в олії  280/140г, Італія
Томати в’ялені в олії 280/140г, ІталіяВ наявності
105 ₴
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

В'ялені томати – неодмінний інгредієнт кулінарії Середземномор'я. Їх використовують для приготування м'ясних і рибних страв, антипасти, салати з них роблять різні соуси і підливи. В Італії і Греції, наприклад, в'ялені томати додають в тісто при випічці деяких сортів білого хліба. Крім того, їх використовують як начинку для пирогів.

Вага чистого продукту становить - 140 грам.

Склад: помідори 50%, олія соняшникова, спеції, вода, оцет, сіль, регулятор кислотності: лимонна кислота (Е330), антиоксидант: L-аскорбінова кислота (Е300). Без ГМО.

ПОЖИВНА (ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ (НА 100 г СУХОГО ПРОДУКТУ): Енергетична цінність (калорійність): 1049 кДж /252 ккал.

Рецепт приготування салата з в'яленими помідорами і козячим сиром:
Інгредієнти: помідори - 3 штуки, cмесь салатних листя - 350 г, цибуля-шалот - 1 штука, часник - 1 зубчик, козячий сир - 200 г, оливкова олія - ​​3 столові ложки, червоний винний оцет - 1,5 столові ложки, cоль - за смаком, cвежемолотий чорний перець - за смаком.
Насамперед потрібно розібратися з помідорами. Розігріти духовку до 100-120 °C. Нарізати кожен помідор на 8 часточок, вийняти ложкою насіння і викласти на деко з відстанню між ними. Посипати дрібно нарізаною зубчиком часнику, приправити сіллю і перцем і поставити в духовку, окропивши маслом. У вас 2 години вільного часу. Після закінчення часу дістати помідори і дати їм охолонути. Намагайтеся нарізати цибулю якомога тонкими півкільцями. Викласти в миску, посолити і скропити оцтом. Перемішати вручну і залишити на 5-7 хвилин. Оцет допомагає позбутися від різкості цибулі, злегка замаринувавши його, і є відмінним способом додати цибулю в салат, не турбуючись про неприємний запах з рота. У великій мисці змішати салат, цибулю і помідор. Заправити олією і оцтом (не переборщити з оцтом), приправити сіллю і перцем. Подавати в глибокій мисці, зверху покришити козячий сир.

Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.

Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.

Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Вид консерваціїТомати
УпаковкаСкляна банка
Вага285 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 105 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner