Оливки без кісточки Coopoliva. Багато хто до цих пір вважають, що зелені оливки і чорні маслини — це плоди різних дерев. Насправді це далеко не так. Різниця в кольорі обумовлена ступенем зрілості і способом приготування.Вони вважаються одними з найбільш корисних продуктів. Фахівці стверджують, що вони містять близько ста активних речовин (переважають вітаміни Е, А і С). В їх м'якоті — до 50-75% жирів, цукру, білків, пектинів, зольних речовин. У кулінарії використовують для салатів, піци, супів і для декору готового страви.
Вага чистого продукту становить - 2000 грама.
Мафіни з сиром фета та оливками. Рецепт приготування:
Інгредієнти: куряче яйце - 3 штуки, сметана 10% -ва - 150 г, пшеничне борошно - 150 г, розпушувач - 10 г, тертий сир пармезан - 50 г, оливкова олія - 3 столові ложки, великі оливки без кісточок - 12 штук, сир фета - 100 г.
Збити 3 яйця, додати 150 г сметани і перемішати. Додати 150 г борошна і пакетик розпушувача, все перемішати. Додати тертий пармезан і 3 столові ложки оливкової олії, змішати. Для прикраси додати в тісто сир фета, нарізаний дрібними кубиками, і нарізані четвертинками оливки. Перемішайте лопаткою. І помістіть це в форми. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. Обов'язково накрити маффіни фольгою, коли вони підрум'яняться.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Coopoliva |
Країна виробник | Іспанія |
Вид консервації | Маслини |
Вага | 4.1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | залізна банку |
- Ціна: 577 ₴