Кошик
576 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик
вверх
  • Сир Пармезан ТМ Грана Дуро (від 1кг), фото 2
вниз
Топ продажСир Пармезан ТМ Грана Дуро (від 1кг)

Сир Пармезан ТМ Грана Дуро (від 1кг)

  • В наявності
  • Код: ФР-00000006

602 ₴/кг

Сир Пармезан ТМ Грана Дуро (від 1кг)
Сир Пармезан ТМ Грана Дуро (від 1кг)В наявності
602 ₴/кг
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

Сир Пармезан називають королем сирів. В даний час сир, виготовлений лише в п'яти провінціях Італії (Парма, Реджо-Емілія, Модена (Modena), Падуя (Padova) і Болонья (Bologna)), вважається справжнім пармезаном, відзначеним спеціальним знаком якості DOP. Молоко для сиру беруть у корів, які пасуться тільки на пасовищах регіонів виготовлення оригінального сиру. 

Він є королем сирного світу. Як найкращий з найкращих, він може увійти до складу будь-якої страви та чудово вписатися. Його використовують для салатів та супів, піци та різотто, пасти та лазаньї. В результаті тривалої витримки пармезан легко перетравлюється, що робить його відмінним вибором: для введення в раціон сирів дітям з десятимісячного віку, для людей похилого віку з чутливим травленням, для спортсменів як швидке джерело енергії. Пармезан не містить лактози, тому ідеально підійде для людей, які мають проблеми з травленням молока. Пармезан один із найбезпечніших сирів. У зв'язку з тривалою витримкою вміст вологи в ньому настільки низький, що бактерії не мають можливості для росту і розвитку.

Пармезан має винятковий вміст білка і вітамінів, а також багатий на кальцій і фосфор, що робить сир корисним для дітей.

Рецепт приготування піци «Чотири сиру» з італійськими спеціями:
Інгредієнти: дор-блю - за смаком, пармезан - 1 шматок, суміш італійських спецій - за смаком, цукор - 3 чайні ложки, моцарелла - 1 шматок, молоко - 250 мл, пшеничне борошно - 500 г, рослинна олія - ​​6 столових ложок, сіль - за смаком, оливкова олія - ​​за смаком, сухі дріжджі - 10 г, курячі яйця - 2 штуки, сир фонтіна - 1 шматок.
Тісто: в миску налити молоко, додати дріжджі і цукор, поставити в тепле місце. Потім яйця збити, посолити, додати 4 столові ложки рослинної олії. Приблизно через 20 хвилин молоко і дріжджі піднімуться, додайте їх до яєць і масла, добре перемішайте. Додати борошно і замісити тісто, накрити кришкою і повернути в тепле місце на 40 хвилин - воно підніметься. Як тільки тісто піднялося, розкачати у формі кола. Щоб надати піці приємний аромат, змастіть тісто попередньо приготовленою ароматною оливковою олією. Для приготування олії візьміть невелику жменю базиліка і орегано, засипати в ємність і залити оливковою олією, дати настоятися близько двох годин. Якщо ви будете слідувати точному рецепту, масло треба протримати близько двох днів, профільтрувати і віджати. Зверху посипати сиром, моцарелою і дор блю, нарізаний дрібними кубиками, пармезан - натертим. Посипати спеціями і поставити в духовку або міні піч для піци (час випікання 15 хвилин, час запікання 10).

Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.

Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.

Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Жирність32 %
Тип молокаКоров'яче
ВиробникMODENA
Інформація для замовлення
  • Ціна: 602 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner