Сир Пармезан називають королем сирів. Зараз сир, виготовлений лише в п'яти провінціях Італії (Парма, Реджо-Емілія, Модена (Modena), Падуя (Padova) і Болонья (Bologna), вважається справжнім пармезаном, відзначеним спеціальним знаком якості DOP. Молоко для сиру беруть у корів, що пасуються тільки на травах регіонів виготовлення оригінального сиру. Він недарма є королем сирного світу. Як найкращий із найкращих, він може увійти до складу будь-якої страви та чудово вписатися. Його використовують для салатів і супів, піци та ризото, пасти та лазаньї. Унаслідок тривалої витримки пармезан легко перетравлюється, що робить його чудовим вибором для введення в раціон сирів дітям із десятимісячного віку, для літніх людей із чутливим травленням, для спортсменів як швидке джерело енергії. Пармезан не містить лактози, тому ідеально підійде для людей, які мають проблеми з перетравленням молока. Пармезан один із найбезпечніших сирів. У зв'язку з тривалою витримкою вміст вологи в ньому такий низький, що в бактерій немає можливості для росту та розвитку.
Зберігати при температурі 2-6 ℃.
Після відкриття упаковки зберігати при температурі 2-4 ℃ не більш ніж 7 днів.
Пармезан має винятковий вміст білка та вітамінів, а також багатий на кальцій і фосфор, що робить сир корисним для дітей.
Рецепт приготування піци «Чотири сиру» з італійськими спеціями:
Інгредієнти: дор-блю — на смак, пармезан — 1 шматок, суміш італійських спецій — на смак цукор — 3 чайні ложки, моцарела - 1 шматок, молоко — 250 мл, пшеничне борошно — 500 г, олія — 6 столових ложок, сіль — на смак, оливкова олія — на смак, сухі дріжджі — 10 г, курячі яйця — 2 штуки, сир фонтину — 1 шматок.
Тісто: у миску налити молоко, додати дріжджі та цукор, поставити в тепле місце. Потім яйця збити, посолити, додати 4 столові ложки олії. Приблизно через 20 хвилин молоко та дріжджі піднімуться, додайте їх до яєць і маслу, добре перемішайте. Додати борошно та замісити тісто, накрити кришкою і повернути в тепле місце на 40 хвилин — воно підніметься. Щойно тісто піднялося, розкачати у формі кола. Щоб надати піці приємного аромату, змастіть тісто попередньо приготованим ароматною оливковою олією. Для приготування олії візьміть невелику жменю базиліка й орегано, засипати в ємність і залити оливковою олією, дати настоятися приблизно дві години. Якщо ви будете дотримуватися точного рецепта, олію треба протримати приблизно два дні, профільтрувати та віджати. Зверху посипати сиром, моцарелою і дор блю, нарізаний дрібними кубиками, пармезан — натертим. Посипати спеціями та поставити в духовку або міні піч для піци (час випікання 15 хвилин, час запікання 10.
Відправка продуктів відбувається тільки по 100% передоплаті.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного, склад і смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Castelli |
Країна виробник | Італія |
Жирність | 32 % |
Тип молока | Коров'яче |
- Ціна: 515 ₴/кг