Білий винний оцет – чудова заправка для салатів з овочів і фруктів, а також для приготування страв з м'яса, риби, птиці та приготування соусів.
Склад: винний оцет, антиоксиданти: сульфіти.
Споживча цінність (в 100 г продукту) : енергетична цінність 20 Ккал/87 кДж, жирні кислоти 0 г, вуглеводів 0,8 г , з них цукру 0,1 г, білків 0 г, сіль 0,015 г.
Кислотніть 6 %.
Рецепт приготування італійського салату "Гранд":
Інгредієнти: половина багета або 3 товстих скибочки сільського хліба, 4 стиглих помідора або 300 г помідорів чері, 1 солодка червона цибулина, 2 черешки селери, бажано разом з листочками, 3 невеликих огірка, півсклянки маслин Каламата, 50 г руколи, оливкова олія, 1 пучок базиліка, 1 маленький зубчик часнику, 1 ч. л. каперсів, 2 ст. л. оливкового масла, 1 ч. л. винного оцту, сіль, мелений чорний перець.
Розігріти духовку до 200 °C. Хліб нарізати великими кубиками або розламати на шматочки. Викласти в форму для запікання, скропити оливковою олією і випікати до золотистого кольору. Переверніть в середині приготування на 5-7 хвилин. Підготуйте пов'язку. Базилік дрібно нарізати і відкласти 1 чайну ложку для подачі. Часник і каперси подрібнити. Збийте разом оливкову олію і винний оцет, потім додайте базилік, часник і каперси, приправити сіллю і перцем і перемішайте. Помідори нарізати великими кубиками (якщо ви використовуєте помідори черрі, розріжте їх навпіл). Цибулю і селеру нарізати дрібними кубиками, огірок - кружечками. Змішайте всі овочі з оливками, руколою і залишками базиліка. Додайте в салат хліб, полийте заправкою і добре перемішайте.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Об`єм | 1000 мл |
Концентрація | 6 % |
Тип | Винний оцет |
- Ціна: 155 ₴