Оливкова олія De Cecco - якісне масло першого холодного віджиму. Як правило, одержують в процесі роздавлювання оливок разом з кісточкою, завдяки чому оливкова олія зберігає всі свої корисні якості. Для виробництва не використовують хімічні добавки.
Для виробництва оливкової олії використовується високоякісна сировина, що вирощується на плантаціях компанії під суворим контролем спеціалістів. Збирання врожаю відбувається вручну, під час чого відбираються найкращі оливки. Компанія дотримується технології первинного холодного віджиму, оскільки саме при використанні цієї технології оливкова олія повністю зберігає смакові та ароматні якості. Оливкова олія надасть салату особливий смак і аромат, а також зробить його корисним для організму.
Оливкова олія De Cecco можна використовувати практично для всіх видів готування: підходить для тушкування, смаження і для заправки салатів.
Склад: олія оливкова нерафінована першого холодного віджиму. Без ГМО.
Маса нетто: 916г (об’єм 1 л)
Енергетична цінність на 100 г продукту: 3700кДЖ/900кКал
Рецепт приготування італійського салату "Гранд":
Інгредієнти: половина багета або 3 товстих скибочки сільського хліба, 4 стиглих помідора або 300 г помідорів чері, 1 солодка червона цибулина, 2 черешки селери, бажано разом з листочками, 3 невеликих огірка, півсклянки маслин Каламата, 50 г руколи, оливкова олія, 1 пучок базиліка, 1 маленький зубчик часнику, 1 ч. л. каперсів, 2 ст. л. оливкового масла, 1 ч. л. винного оцту, сіль, мелений чорний перець.
Розігріти духовку до 200 °C. Хліб нарізати великими кубиками або розламати на шматочки. Викласти в форму для запікання, скропити оливковою олією і випікати до золотистого кольору. Переверніть в середині приготування на 5-7 хвилин. Підготуйте пов'язку. Базилік дрібно нарізати і відкласти 1 чайну ложку для подачі. Часник і каперси подрібнити. Збийте разом оливкову олію і винний оцет, потім додайте базилік, часник і каперси, приправити сіллю і перцем і перемішайте. Помідори нарізати великими кубиками (якщо ви використовуєте помідори черрі, розріжте їх навпіл). Цибулю і селеру нарізати дрібними кубиками, огірок - кружечками. Змішайте всі овочі з оливками, руколою і залишками базиліка. Додайте в салат хліб, полийте заправкою і добре перемішайте.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | De Cecco |
Об`єм | 1000 мл |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Скляна тара |
Тип олії | Оливкова |
Віджим | Перший холодний |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | оливкова олія |
- Ціна: 658 ₴