Сир Горгонзола солодкий Casa Leonardi в Італії. Він виготовлений із коров'ячого молока з використанням ферментів та грибка пеніцилу. Це м'який молодий сир із благородною пліснявою, зроблений за традиційною італійською технологією та витриманий не менше 50 днів. Має статус DOP і має сертифікат PDO.
У сиру пастоподібна суміш з невеликими зеленими прожилками цвілі і солодкуватий пікантний смак. Це відмінний варіант для намазування на тости та хліб. Такі бутерброди можна споживати разом із ранковою кавою або за святковим столом. Його складно різати, але можна подавати у сирній тарілці до білих вин. У кулінарії горгонзолу найчастіше використовують для приготування соусу до італійської пасти, різотто, але можуть класти у випічку, салати, запіканки. Цей сир чудово поєднується з горіхами, фруктами та овочами.Він є хорошим постачальником білків, жирів, вітамінів А та РР, кальцію та фосфору. Цвіль, що входить до його складу, сприяє травленню та захищає організм людини від інфекційних захворювань.
Заводи компанії IGOR Gorgonzola працюють у Новарі (Італія). Тут давно виробляють горгонзол. Вміст лактози у сирі цього бренду нижче 0,1 г/100 г, що дозволяє його називати безлактозним. Якість продукції контролюється та сертифіковано. Молоко для виробництва надходить зі 180 ферм та перевіряється. Сири високої якості йдуть на експорт у різні країни світу.
Енергетична цінність 100 г : 1346 кДж/325 кКал.
Рецепт приготування спагетті «Чотири сиру»:
Інгредієнти: спагетті - 300 г, горгонзола - 50 г, грана-падано - 50 г, листя базиліка - 10 г, сир «Віола» - 30 г, сир семікурадо - 50 г, червона ікра - 20 г.
Відварити спагетті до стану al dente. Тверді сири натерти. Злити воду з спагетті, повернути в каструлю і швидко вмішати всі сири, додавши віолу. Швидко перемішати і викласти на тарілку, прикрасити листям базиліка, зверху покласти гірочку ікри. Подавати з холодним білим або рожевим вином.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | IGOR Gorgonzola |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | М'який сир |
Вага | 700 г |
- Ціна: 573 ₴/кг