Маскарпоне – м'який свіжий сир з регіону Ломбардії (на півночі Італії). Процес його приготування відрізняється від виробництва інших італійських сирів. Сир отримують з ніжною суміші вершків і молока, яку доводять до високої температури, за рахунок чого сир набуває особливого вершковий смак. Незамінний інгредієнт десерту тірамісу, він також відмінно підходить для різотто, надаючи страві насичену кремову текстуру.
Рецепт приготування бісквітного торта з ананасами і маскарпоне:
Інгредієнти: борошно пшеничне - 5 ст. л., крохмаль - 3 ст. л., яйце куряче - 3 шт., цукор (80 гр. в тісто, 150 гр. в крем) - 230 г., какао-порошок - 3 ст. л., ананас - 500 г., вершки - 100 мл., маскарпоне - 250 г., желатин - 6 г.
Яєчні жовтки розтерти з цукром, змішати борошно з какао і крохмалем, підмішати до жовтків, окремо збити білки і ввести в тісто. Розділити тісто на 3 частини. Заповнити третю частину форми і випікаємо три коржа. Ананас пропустити через м'ясорубку, змішати з 80 г. цукру і варити на середньому вогні. Додати вершки і варити, поки маса не загустіє на повільному вогні, попередньо замочити желатин. Коли маса загустіє, розчинити желатин в кремі. Перемішати маскарпоне з цукром, що залишився. Застелити форму плівкою, викласти перший бісквітний корж, залити ананасовим кремом, покласти корж, потім крем з маскарпоне і останній корж. Закрити плівкою і поставити в холодильник на кілька годин до повного застигання.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 250 г |
Тип молока | Коров'яче |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Sottile Guto |
Жирність | 80 |
- Ціна: 105 ₴