Кошик
346 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (63) 955-58-51
Food Fest
Кошик
Листовий Желатин

Листовий Желатин

  • Очікується
  • Код: ФР-00000264

1 124 

Листовий Желатин
Листовий ЖелатинОчікується
1 124 
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (63) 955-58-51
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (63) 955-58-51
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

Желатин застосовується при приготуванні заливних, желе, тортів, цукерок, мусів, кремів, суфле і зефіру. Листовий желатин широко використовується професійними кондитерами, т. к. зручний і простий у застосуванні, не розсипається і не вимагає зважування. Замочувати листової желатин можна в будь-якій кількості рідини, він набухає буквально за кілька хвилин і розчиняється за кілька секунд при нагріванні. Желатин виробляється з суміші білкових речовин тваринного походження. Це повністю натуральний продукт без будь-яких штучних добавок.Основна речовина, що становить основу желатину – колаген. Також у його складі присутні мікроелементи та амінокислоти, які сприяють збереженню та відновлення сполучних тканин і хрящів. Тому страви, що містять желатин, особливо рекомендуються при дієтичному харчуванні, при травмах кісток і суглобів, літнім людям, а також усім, хто бажає поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів, зробити суглоби більш рухливими й еластичними.

Рецепт приготування бісквітного торта з ананасами і маскарпоне:
Інгредієнти: борошно пшеничне - 5 ст. л., крохмаль - 3 ст. л., яйце куряче - 3 шт., цукор (80 гр. в тісто, 150 гр. в крем) - 230 г., какао-порошок - 3 ст. л., ананас - 500 г., вершки - 100 мл., маскарпоне - 250 г., желатин - 6 г.
Яєчні жовтки розтерти з цукром, змішати борошно з какао і крохмалем, підмішати до жовтків, окремо збити білки і ввести в тісто. Розділити тісто на 3 частини. Заповнити третю частину форми і випікаємо три коржа. Ананас пропустити через м'ясорубку, змішати з 80 г. цукру і варити на середньому вогні. Додати вершки і варити, поки маса не загустіє на повільному вогні, попередньо замочити желатин. Коли маса загустіє, розчинити желатин в кремі. Перемішати маскарпоне з цукром, що залишився. Застелити форму плівкою, викласти перший бісквітний корж, залити ананасовим кремом, покласти корж, потім крем з маскарпоне і останній корж. Закрити плівкою і поставити в холодильник на кілька годин до повного застигання.

Характеристики
Основні
Країна виробникНімеччина
Вага1000 г
ТипЖелатин
Користувальницькі характеристики
ВиробникEwald
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 124 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner