Неперевершений плавлений сир з Фінляндії, з ніжною кремовою текстурою, приємним м'яким смаком і делікатним ароматом.
Для виготовлення плавленого сиру Viola використовуються тільки відбірні високоякісні інгредієнти і спеціальна технологія з використанням теплової обробки і додавання необхідних солей. Також часто його застосовують у приготуванні різноманітних страв, бутербродів і випічки.
Масова частка жиру у сухій речовині не менше 60%.
Склад: сири тверді та напівтверді, питна вода, вершкове масло, молочний протеїн, стабілізатори (Е452, Е339), консервант (Е200).
Енергетична цінність 1300 кДж/305кКал, жири 28 г, з яких 15г насичених жирних кислот, вуглеводи 2,3 г, з яких 2,3 цукру, білки 11г.
Спожити протягом 5 днів після відкриття.
Рецепт приготування спагетті «Чотири сиру»:
Інгредієнти: спагетті - 300 г, горгонзола - 50 г, грана-падано - 50 г, листя базиліка - 10 г, сир «Віола» - 30 г, сир семікурадо - 50 г, червона ікра - 20 г.
Відварити спагетті до стану al dente. Тверді сири натерти. Злити воду з спагетті, повернути в каструлю і швидко вмішати всі сири, додавши віолу. Швидко перемішати і викласти на тарілку, прикрасити листям базиліка, зверху покласти гірочку ікри. Подавати з холодним білим або рожевим вином.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Вага | 400 г |
Виробник | Valio |
Країна виробник | Фінляндія |
Тип | Плавлений сир |
Тип молока | Коров'яче |
- Ціна: 224 ₴