Сир Пармезан називають королем сирів. В даний час сир, виготовлений лише в п'яти провінціях Італії (Парма, Реджо-Емілія, Модена (Modena), Падуя (Padova) і Болонья (Bologna)), вважається справжнім пармезаном, відзначеним спеціальним знаком якості DOP. Молоко для сиру беруть у корів, які пасуться тільки на пасовищах регіонів виготовлення оригінального сиру.
Він є королем сирного світу. Як найкращий з найкращих, він може увійти до складу будь-якої страви та чудово вписатися. Його використовують для салатів та супів, піци та різотто, пасти та лазаньї. В результаті тривалої витримки пармезан легко перетравлюється, що робить його відмінним вибором: для введення в раціон сирів дітям з десятимісячного віку, для людей похилого віку з чутливим травленням, для спортсменів як швидке джерело енергії. Пармезан не містить лактози, тому ідеально підійде для людей, які мають проблеми з травленням молока. Пармезан один із найбезпечніших сирів. У зв'язку з тривалою витримкою вміст вологи в ньому настільки низький, що бактерії не мають можливості для росту і розвитку.
Пармезан має винятковий вміст білка і вітамінів, а також багатий на кальцій і фосфор, що робить сир корисним для дітей.
Рецепт приготування піци «Чотири сиру» з італійськими спеціями:
Інгредієнти: дор-блю - за смаком, пармезан - 1 шматок, суміш італійських спецій - за смаком, цукор - 3 чайні ложки, моцарелла - 1 шматок, молоко - 250 мл, пшеничне борошно - 500 г, рослинна олія - 6 столових ложок, сіль - за смаком, оливкова олія - за смаком, сухі дріжджі - 10 г, курячі яйця - 2 штуки, сир фонтіна - 1 шматок.
Тісто: в миску налити молоко, додати дріжджі і цукор, поставити в тепле місце. Потім яйця збити, посолити, додати 4 столові ложки рослинної олії. Приблизно через 20 хвилин молоко і дріжджі піднімуться, додайте їх до яєць і масла, добре перемішайте. Додати борошно і замісити тісто, накрити кришкою і повернути в тепле місце на 40 хвилин - воно підніметься. Як тільки тісто піднялося, розкачати у формі кола. Щоб надати піці приємний аромат, змастіть тісто попередньо приготовленою ароматною оливковою олією. Для приготування олії візьміть невелику жменю базиліка і орегано, засипати в ємність і залити оливковою олією, дати настоятися близько двох годин. Якщо ви будете слідувати точному рецепту, масло треба протримати близько двох днів, профільтрувати і віджати. Зверху посипати сиром, моцарелою і дор блю, нарізаний дрібними кубиками, пармезан - натертим. Посипати спеціями і поставити в духовку або міні піч для піци (час випікання 15 хвилин, час запікання 10).
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Grana |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
Жирність | 37 % |
Тип молока | Коров'яче |
- Ціна: 555 ₴/кг