Справжні спагетті, виготовлені виключно з твердих сортів пшениці.
Склад: 100 % борошно з твердих сортів пшениці.
Умови зберігання: при температурі не вище +30°C, з відносною вологістю повітря не більше 70%, в сухому прохолодному місці.
Рецепт приготування спагетті «Чотири сиру»:
Інгредієнти: спагетті - 300 г, горгонзола - 50 г, грана-падано - 50 г, листя базиліка - 10 г, сир «Віола» - 30 г, сир семікурадо - 50 г, червона ікра - 20 г.
Відварити спагетті до стану al dente. Тверді сири натерти. Злити воду з спагетті, повернути в каструлю і швидко вмішати всі сири, додавши віолу. Швидко перемішати і викласти на тарілку, прикрасити листям базиліка, зверху покласти гірочку ікри. Подавати з холодним білим або рожевим вином.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Тип | Спагеті |
Основа | Пшенична |
Вага | 0.5 кг |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 54 ₴