Борошно Granoro із твердих сортів пшениці виходить шляхом подрібнення високоякісної твердої пшениці. Залежно від гранулометрії їх можна використовувати для приготування домашнього хліба, свіжих макаронних виробів, десертів, супів, манної крупи та смажених страв.
Перемелена манна крупа має дрібний розмір частинок, що надає їй гарну водопоглинаючу здатність і легкість змішування. Ідеально підходить для хліба, піци та фокаччі. Відмінно підходить для золотистої та хрумкої смаження.
Енергетична цінність: 1500кДж/354 кКал - жири- 0,59г, вуглеводи - 71г, з них цукор 3г, волокна 39г, білки 12,5 г.
Рецепт приготування піци «Чотири сиру» з італійськими спеціями:
Інгредієнти: дор-блю - за смаком, пармезан - 1 шматок, суміш італійських спецій - за смаком, цукор - 3 чайні ложки, моцарелла - 1 шматок, молоко - 250 мл, пшеничне борошно - 500 г, рослинна олія - 6 столових ложок, сіль - за смаком, оливкова олія - за смаком, сухі дріжджі - 10 г, курячі яйця - 2 штуки, сир фонтіна - 1 шматок.
Тісто: в миску налити молоко, додати дріжджі і цукор, поставити в тепле місце. Потім яйця збити, посолити, додати 4 столові ложки рослинної олії. Приблизно через 20 хвилин молоко і дріжджі піднімуться, додайте їх до яєць і масла, добре перемішайте. Додати борошно і замісити тісто, накрити кришкою і повернути в тепле місце на 40 хвилин - воно підніметься. Як тільки тісто піднялося, розкачати у формі кола. Щоб надати піці приємний аромат, змастіть тісто попередньо приготовленою ароматною оливковою олією. Для приготування олії візьміть невелику жменю базиліка і орегано, засипати в ємність і залити оливковою олією, дати настоятися близько двох годин. Якщо ви будете слідувати точному рецепту, масло треба протримати близько двох днів, профільтрувати і віджати. Зверху посипати сиром, моцарелою і дор блю, нарізаний дрібними кубиками, пармезан - натертим. Посипати спеціями і поставити в духовку або міні піч для піци (час випікання 15 хвилин, час запікання 10).
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 кг |
Виробник | Granoro |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Борошно |
Основа | Пшенична |
- Ціна: 117 ₴