Соус Унагі - це густий соус з приємним післясмаком. солодкий густий ароматний соус, широко використовуваний в японській кухні. чудово підходить до рибних страв. З соусом «Унагі» можна приготувати не тільки рибу, але й свинячі реберця, курочку, морепродукти. Соус Унагі надає страві вишукані солодко-солоно-копчені нотки.
Склад: сироп глюкозно-фруктозний, суміш соєвих соусів концентрованого та згущеного (сіль кухонна, соєві боби, борошно пшеничне, вода питна, цукор, барвник Е150а, загущувач мальтодекстрин, підсилювач смаку та аромату:Е621, Е627, Е651, консервант Е202), вода питна., цукор, сіль кухонна, кукурудзяний модифікований крохмаль, карамельний барвник, регулятор кислотності лимонна кислота, дріждждівий екстракт, підсилювач смаку та аромату: глутамат натрію, інозинат натрію та гуанілат натрію, консерванти: сорбат калію та бензоат натрію, стабілізатор камедь ксантова, згущувач карагенан.
Харчова цінність: білки — 1,8 г, жири — 0г, вуглеводи — 52,3г, сіль 3,3 г.
Енергетична цінність на 100 г: 925,7 кДж/221 кКал.
Термін зберігання: 12 місяців. Умови зберігання: зберігати за температури від +2 °C до +25 °C і відносної вологості не більш ніж 75%. Після відкриття зберігати в холодильнику не більше 30 діб. У процесі зберігання можливе випадання осаду.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Соус Унагі |
- Ціна: 584 ₴