Турецькі оливки без кісточки. Багато хто досі вважає, що зелені оливки і чорні маслини — це плоди різних дерев. Насправді, це далеко не так. Різниця в кольорі обумовлена ступенем зрілості та способом приготування. Фахівці стверджують, що вони містять близько ста активних речовин (переважають вітаміни Е, А.С). У їх м'якоті — до 50–75% жирів, цукру, білків, пектинів, зольних речовин. У кулінарії використовують для салатів, піци, супів та для декору готових страв.
Склад: Оливки, вода, сіль, молочная кислота, лимонная кислота.
Вага нетто: 4250 грам.
Вага чистого продукту становить – 2000 грам.
Обережно! Можуть траплятися кісточки чи залишки кісточок.
Зберігати у прохолодному та сухому місці.
Рецепт приготування рулетиків із брезаоли з козячим сиром:
Інгредієнти: шинка брезаолу – 100 г, м'який козячий сир – 100 г, оливки без кісточок – 50 г, шніт-цибуля – 1 пучок, мелений чорний перець – за смаком.
Оливки нарізати кружальцями. У миску покласти м'який козячий сир, додати оливки, перець і перемішати. Викласти сирну масу до центру брезаоли і закатати. Перев'язати рулетики пір'ячком шніт-цибулі. Охолодити у холодильнику перед подачею.
Відправлення продуктів проводиться тільки по 100% передоплаті
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вид консервації | Оливки |
Упаковка | Жерстяна банка |
Вага | 2000 г |
- Ціна: 510 ₴