Опис товару
Бастурма - це в'ялена вирізка з яловичого м'яса.
Свіжу вирізку засолюють, потім кладуть (для додання форми, зручної для нарізки) під прес, натер сіллю. Потім перекладають у суміш з часнику, меленого насіння червоного і чорного перцю, а також блакитного пажитника (чамана), що має консистенцію рідкого тіста. Отримані шматки вивішують для просушування.
Вага упаковки 300~500грм.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Ґатунок | Вищий |
Фасовка | Шматок |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Інформація для замовлення
- Ціна: 571 ₴/кг