Опис товару
Гурмани всього світу вважають коричневий цукор ідеальним підсолоджувачем чаю і кави, які дозволяють повною мірою розкрити смакові якості улюблених напоїв. Недарма в Європі тростинний коричневий цукор називають чайним і подають в дорогих ресторанах.
Коричневий цукор незамінний для випічки з пісочного тіста. Патока (меляса) має злегка кислу реакцію і реагує з содою, утворюючи двоокис вуглецю, яка допомагає тісту краще підніматися.
Енергетична цінність: 1679кДж\395 кКал
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Вага | 1000 г |
Виробник | Zollette di Zucchero |
Країна виробник | Італія |
Форма випуску | Рафінад |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Картонний пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 150 ₴