Кус-кус дуже поживний і ситний продукт, який буде корисний при шлункових захворюваннях і низькому рівні гемоглобіну. Кус-кус буде відмінним гарніром до м'ясних страв, супів або салатів. Готують кус-кус з твердих сортів пшениці, як і макаронні вироби. Безперечна перевага цієї каші в швидкості приготування.
В основному це окрема страва, яка часто замінює хліб як гарнір до овочів, м'яса або риби, але також може бути основою для десертів з родзинками, цукатами або сухофруктами.
Спосіб приготування на 2 порції): Насипте 150 г кускуса в неглибоку широку каструлю, додайте 2 ст.л оливкової олії, перемішайте. Залийте 15 мл окропу підсоленою водою (або м'ясним бульйоном). Накрийте кришкою і залиште на 5-7 хвилин.
Енергетична цінність 1478 кДж\349 кКал
Вміст солі обумовлено виключно природним вмістом натрію продукту.
Може містити сліди сої та гірчиці.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Основа | Пшенична |
Вага | 1 кг |
Упаковка | Картонний пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | кус-кус |
- Ціна: 132 ₴