Деміглас— один з основних соусів французької кухні. Він готується з яловичих кісток, м'яса, овочів цибуля, морква, помідори, коріння селери і петрушки, трав і спецій. Попередньо кістки, м'ясо і овочі обсмажуються, заливаються водою і варяться при дуже слабкому кипінні 24-36 годин. Готовий demi-glace проціджують і при необхідності додатково упарюють до потрібної консистенції. Його приготування в домашніх умовах важко, тому простіше купити готовий сухий порошок, який замінює рідкий Деміглас.
Склад: пшенична мука, картопляний крохмаль, рослинний жир, цукор, сіль, ароматизатори, дріжджовий екстракт, йодована сіль, овочі, (цибуля, томати, корінь селери), загусник Е1422, екстракт солоду, карамельний сироп, мальтодекастрин, , часник, чебрець, лавровий лист), соєвий соус, регулятор кислотності (лимонна кислота). Продукт може мати незначні кількості яєчних молочних продуктів та гірчиці.
Енергетична цінність в 100 мл: 170кДж/40 кКал.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Knorr |
Країна виробник | Німеччина |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | Демігляс |
- Ціна: 892 ₴