Чорнило каракатиці широко застосовуються в італійської, іспанської та інших середземноморських кухнях: їх додають в пасти, різотто, різні соуси і гарніри. Паста, різотто, соусу з додаванням чорнила каракатиці починають грати новими фарбами, що надає страві елегантності. У японської кулінарної культури поєднання рису з чорнилом також є традиційним. Смак готового блюда виходить особливо насиченим, а колір – незвичайним. Вважається, що користь чорнила каракатиці полягає в утриманні деяких корисних для людського організму вітамінів і мінералів. Чорнило каракатиці містять у собі вітаміни і мікроелементи, амінокислоти, які знижують рівень холестерину в крові, благотворно впливають на обмін речовин, мають протизапальні властивості.
Чорнило каракатиці – особлива рідина молюска, розташована в спеціальному, чернильном мішку в порожнині тіла каракатиці, використовується для захисту.
Склад: чорнило каракатиці, сіль.
Після відкриття зберігати в холодильнику при температурі +3 до +8С та використати протягом 6 місяців.
Енергетична цінність на 100г: 197,54кДж/465кКал.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Іспанія |
| Упаковка | Пластикова банка |
| Об`єм | 500 мл |
| Користувальницькі характеристики | |
| Тип | Харчовий барвник |
- Ціна: 580 ₴


