Вустерширський (вустерський, ворчестерширський або ворчестерський) соус (англ. Worcestershire sauce за назвою англійського графства Вустершир) — кисло-солодкий, пряний і пікантний, зі злегка гострим смаком, приготований на основі солодового оцту, патоки, анчо. Характерний смак досягається в процесі природного бродіння та витримки у бочці не менше 2-х років. Соус дуже концентрований і використовується у малих дозах.
Соус додасть нові вишукані нотки до ваших улюблених страв з риби та м'яса, до супів, салатів, соусів та коктейлів. Допускається випадання природного осаду. Перед вживанням рекомендується збовтати.
З чим подавати: Соус прижився як приправа до страв в азіатському стилі, але його часто додають до устриць і грінки з сиром, салат Цезар, тушковану яловичину, гамбургери та інші страви з яловичини, іноді - в чилі кон карне і коктейлі (Кривава Мері , Цезар, мексиканські коктейлі з пивом).
Навіщо використовують вустерський соус? Насамперед — щоб приправляти м'ясні страви, наприклад, стейки, або як компонент інших соусів та салатних заправок. Вустерський соус входить до рецептів багатьох класичних страв, найвідоміша з яких — салат «Цезар», а також коктейлів.
Склад: оцет спиртовий, цукор, солодовий оцет (з ячменю), вода, сіль, цукровий карамелізований сироп, спеції (в т.ч. селера), лимонна олія.
Енергетична цінність 100г: 416кДж/98кКал., вуглеводів 20,5г, білків 0,3г, жирів 0,3 г, сіль 3,6г.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Скляна пляшка |
Країна виробник | Німеччина |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Соус Ворчестер |
- Ціна: 498 ₴