Червоний солодкий перець в кулінарії іменується паприкою. У складі страв паприка мелена використовується, щоб підкреслити і наситити їх смак. Виготовляється приправа з м'ясистих і найбільш духмяних перців, зібраних в урожайний період. Їх попередньо висушують, а після піддають помолу.
Для страв з птиці, м'яса, риби, картоплі, рису і яєць, вегетаріанських страв, соусів і для додання їжі червоного кольору, страв з фаршу, дичини, для пасти.
Склад: паприка 100%. Без ГМО.
Харчова цінність на 100 г продукту: 14,1 г білка, 12,9 г жиру, 19,1 г вуглеводів. Енергетична цінність 1321кДж/319кКал.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.45 г |
Виробник | Santa Maria |
Країна виробник | Швеція |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Тип спецій | Паприка |
- Ціна: 366 ₴