Продукт білково-жировий м’який Моцарелла з масовою часткою жиру в сухій речовині 40%. Упаковано під вакуумом.
Секрет ідеальної піци криється якісному сир моцарелла. Вона володіє прекрасними властивостями плавлення, завдяки чому сир на шматочку піци злегка тягнеться, а його аромат не перебиває інші інгредієнти страви. Термін придатності - 90 днів.
Склад: молоко знежирене,замінник молочного жиру (олії та жири рослинні рафіновані вибілені дезодоровані: олія пальмова та її фракції в частково гідргенізованому та натуральному вигляді, олія соняшникова в змінних пропорціях, емульгатор (Е471), антиоксиданти (Е320, Е321), ароматизатор “масло-вершки”, барвник харчовий (Е160), сіль кухонна, стабілізатор (хлорид кальцію), фермент, закваска бактеріальна.
Продукт містить лактозу.
Енергетична цінність: 311 кКал/1301 кДж.
Рецепт приготування піци «Чотири сиру» з італійськими спеціями:
Інгредієнти: дор-блю - за смаком, пармезан - 1 шматок, суміш італійських спецій - за смаком, цукор - 3 чайні ложки, моцарелла - 1 шматок, молоко - 250 мл, пшеничне борошно - 500 г, рослинна олія - 6 столових ложок, сіль - за смаком, оливкова олія - за смаком, сухі дріжджі - 10 г, курячі яйця - 2 штуки, сир фонтіна - 1 шматок.
Тісто: в миску налити молоко, додати дріжджі і цукор, поставити в тепле місце. Потім яйця збити, посолити, додати 4 столові ложки рослинної олії. Приблизно через 20 хвилин молоко і дріжджі піднімуться, додайте їх до яєць і масла, добре перемішайте. Додати борошно і замісити тісто, накрити кришкою і повернути в тепле місце на 40 хвилин - воно підніметься. Як тільки тісто піднялося, розкачати у формі кола. Щоб надати піці приємний аромат, змастіть тісто попередньо приготовленою ароматною оливковою олією. Для приготування олії візьміть невелику жменю базиліка і орегано, засипати в ємність і залити оливковою олією, дати настоятися близько двох годин. Якщо ви будете слідувати точному рецепту, масло треба протримати близько двох днів, профільтрувати і віджати. Зверху посипати сиром, моцарелою і дор блю, нарізаний дрібними кубиками, пармезан - натертим. Посипати спеціями і поставити в духовку або міні піч для піци (час випікання 15 хвилин, час запікання 10).
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Україна |
Жирність | 40 % |
- Ціна: 188 ₴/кг