Сир Гоюс відноситься до сирів типу Пармезан. Виготовляється цей вид сиру з коров'ячого молока. Сир має тверду основу, темно-жовтий колір і вишуканий солодкуватий присмак. Виробляється сир Гоюс в Литві торговою маркою Rokiskio suris.
Склад: молоко пастеризоване, сіль, молокозгортаючий ферментний препарат мікробного виникнення, бактеріальна закваска термофільних молочнокислих мікроорганізмів.
Вага 1 голови +/- 4,5 кг
Харчова цінність 100 г продукту: жири 24,8 г, білки 30,2 г, вуглеводи 0 г.
Енергетична цінність (калорійність): 350 кКал/1457 кДж.
Зберігати при температурі 0°C до +6°C.
Рецепт приготування тостів з пармезаном, дор блю і зеленою цибулею:
Інгредієнти: часник - 2 зубчики, майонез - 230 г, мелений чорний перець - ½ чайної ложки, кайенский перець - щіпка, дор блю - 100 г, тертий пармезан - 180 г, французький багет - 2 г, оливкова олія - за смаком, зелений цибуля - 50 г.
У невеликій мисці змішати подрібнений часник, майонез, кайенский і чорний перець. Потім додати тертий пармезан і дрібно нарізаний дор блю. Посолити за смаком. Духовку розігріти до 200 градусів. Нарізати багет по діагоналі і змастити оливковою олією з одного боку. Викласти змащену маслом сторону хліба на противень. Поставити в духовку приблизно на 5 хвилин, поки хліб не підрум'яниться. Намазати по 1 столовій ложці сирної маси на кожен шматок і поставити в духовку приблизно на 10 хвилин, поки сир не розплавиться і не зарум'яниться. Перекласти тости в Блюда і посипати зеленою цибулею.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Rokiskio suris |
Країна виробник | Литва |
Тип | Твердий сир |
Тип молока | Коров'яче |
- Ціна: 475 ₴/кг