Chavroux (Шавру) - традиційний свіжий сир з козячого молока, м'який, білий, відрізняється ніжним, тонким смаком. Провадиться без ароматизаторів, консервантів чи інших харчових добавок. Дієтологи включають сир Chavroux навіть в дитяче меню.
Склад: молоко та вершки козині пастеризовані, сіль кухонна, молочні культури.
Поживна цінність на 100 г продукту: енергетична цінність - 643 кДж/153 кКал, жири 12,0 г, з них насичені 9,0 г, вуглеводи 2,5 г, з них цукри 2,5 г, білки 8,7 г, сіль 1,0 г.
Після відкриття вжити протягом 7 діб.
Рецепт приготування латкес з цукіні з козячим сиром:
Інгредієнти: 250 г - свіжого козячого сиру Шавру, 4 - цукіні, 1 - велика цибулина, пучок кропу, пучок м'яти, 1 - склянка борошна, 2 - яйця, рослинне масло для обсмажування, сіль, перець. Цукіні помити і очистити від шкірки. На великій тертці натерти м'якоть. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Цукіні і цибулю перемішати, трохи посолити. Злегка потерти овочі руками, щоб з'явився сік. Викласти суміш на друшляк, перекласти в каструлю відповідного розміру і залишити на 20 хвилин, щоб злити зайву рідину. Перекласти в миску. Тим часом вимити кріп і м'яту, обсушити їх і дрібно нарізати. Розім'яти сир виделкою. Додати зелень і сир в миску з нарізаними цукіні і цибулею, приправити сіллю і перцем і перемішайте. У миску всипати борошно і яйця, вимісити до отримання однорідної маси. Отриману масу розділити на рівні частини. Сформувати маленькі фрикадельки мокрими руками. Злегка розгладити їх. Розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити тефтелі порціями з двох сторін до золотистого кольору по 3 хвилини з кожного боку. Подавати гарячим з густим йогуртом.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Вага | 150 г |
Виробник | Fromac |
Країна виробник | Франція |
Тип молока | Козине |
- Ціна: 155 ₴