Багато хто до цих пір вважають, що зелені оливки і чорні маслини — це плоди різних дерев.
Насправді це далеко не так. Різниця в кольорі обумовлена ступенем зрілості і способом приготування.Вони вважаються одними з найбільш корисних продуктів. Фахівці стверджують, що вони містять близько ста активних речовин (переважають вітаміни Е, А і С). В їх м'якоті — до 50-75% жирів, цукру, білків, пектинів, зольних речовин.
У кулінарії використовують для салатів, піци і для декору готових страви.strong>
Склад: чорні оливки, вода, сіль, глюконат заліза-стабілізатор кольору, молочна кислота.
Вага нетто: 4300 грам.
Вага чистого продукту становить - 2000 грам.
Зберігати у сухому і прохолодному місці.
Енергетична цінність на 100г: 715 кДж\165 кКал
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Іспанія |
| Вид консервації | Маслини |
| Упаковка | Жерстяна банка |
| Вага | 4.3 г |
- Ціна: 600 ₴


