Пектин цитрусовий - це натуральний желюючий реагент, виготовлений на основі рослинної сировини (плодів цитрусових).
Являє собою порошок без запаху світло-кремового кольору. Пектин виконує безліч функцій: гелеутворення, стабілізація, загущення, вологовтримування, освітлення.
Цитрусовий пектин є термооборотним продуктом - при нагріванні він розчиняється в масі, в яку введений, а при охолодженні - застигає. Тому оборотність пектину дозволяє експериментувати з текстурою кондитерської маси, перетворюючи її або в рідину, або в желе.
Пектин застосовується у виготовленні цукерок, пастил, морозива, зефіру, рахат-лукуму, джему, йогуртів, желе. Також цей інгредієнт використовується в готуванні різноманітних глазурій, соусів, желеподібних покриттів та прошарків для тортів, тістечок та інших солодощів.
Окремо хочеться сказати про користь цитрусового пектину як натуральну харчову добавку. По суті, пектин – це розчинна клітковина, яка завжди потрібна нашому тілу. Він очищає наш організм від отрут, токсинів, важких металів, радіоактивних елементів; сприяє схуднення, покращує травлення та кровообіг. Пектин знижує рівень цукру та холестерину, чистить та звільняє судини від бляшок. Також виступає сильним протизапальним та знеболюючим засобом.
Застосування пектину як харчової добавки дуже просте. Достатньо розвести 5 г добавки у великій склянці води та вживати перед кожним прийомом їжі.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 100 г |
| Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 100 ₴/100 г

