Кондитерська глазур використовується для відливання декору, формування плиток і фігурних виробів.
На основі глазурі дуже легко приготувати шоколадний ганаш – незамінний для прикраси багатьох десертів.
Глазур відмінно плавиться тому широко застосування для покриття всіх видів кондитерських виробів, морозива, сирків і ін. Глазурі не вимагають темперування, як шоколад. Темперування шоколаду – складний процес, вимагає певних навичок і займає додатковий час кондитерів. Використання глазурі – дуже просте.
Склад: цукор білий кристалічний, ккондитерський жир (еквівалент какао-масла), какао порошок, соєвий лецитин, сіль кухонна, ароматизатор “ванілін” та "шоколад".
Може містити сліди горіхів.
Умови зберігання: продукт зберігати в сухих, чистих приміщеннях, які не мають сторонього запаху, при температурі +18 (+\-5) °C і відносній вологості повітря не вище 75%.
Енергетична цінність: 2270кДж\544кКал.
Пакування: від 500 грамів.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Мір |
| Країна виробник | Україна |
| Вага | 500 г |
| Колір | Білий |
| Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 70 ₴/упаковка

