|
Шанувальники японської кухні знають, наскільки важливо відповідально підійти до вибору рису для приготування якісних ролів. Адже якщо рис буде підібраний неправильно, це позначиться не тільки на консистенції страви, а й на її смакових якостях. Правильний рис для суші вирізняється високою крохмалісністю. Це дає змогу зернам вбирати у разі варіння велику кількість води та згодом добре склеюватися між собою, даючи змогу формувати акуратні та смачні роли. Крім того, необхідно мати низку вимог, щоб отримати якісний інгредієнт для виготовлення страв японської кухні. Зокрема, рис необхідно промивати стільки разів, поки вода не буде повністю прозорою. Потім крупу потрібно замочити на кілька годин, після чого зварити без додавання спецій і солі. |
Якісний рис преміум класу для приготування суші.
Склад: Рисова крупа 100%.
Температура зберігання: +1...+25oC
Вага: 25.0 kg
Енергетична цінність у 100 г продукту 1426 кДж/341 ккал
Відправка продуктів відбувається тільки по 100% передоплаті.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного, склад і смакові якості залишаються незмінними.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Китай |
| Тип | Рис для суші |
- Ціна: 2 015 ₴

