Соба – це традиційна японська локшина, яка виготовляється з гречаного борошна з додаванням пшеничного . Зовні вона являє собою тонкі сіро-коричневі нитки, а її чудовий смак робить цей продукт ідеальним гарніром до м'яса, овочів та риби.
Локшина Соба існує в Японії всього кілька століть, але вже стала улюбленою стравою багатьох японців, поступаючись в популярності лише рису.
Прихильність японців до соба пов'язана, перш за все, з її високими поживними властивостями. Наприклад, кількість білка в локшині соба приблизно те ж, що і в рибі.
Найбільш смачною, апетитною і ніжною вважається соба, приготована без всяких добавок. Вона дуже тендітна, тому готувати її слід з великою обережністю. Подається найчастіше до столу охолодженою без бульйону, з соусом на спеціальному блюді, а іноді з гарячим бульйоном в якості супу-локшини.
Дуже часто собу приправляють васабі і маринованим імбиром. В Японії гречана локшина соба дуже популярна як фаст-фуд, але також її подають і в дуже дорогих ресторанах і вдома.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 40 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Удон |
Основа | Пшенична |
Вага | 0.30000001192092896 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
- Ціна: 67,50 ₴