Глазур біла в дропсах розміром 10-15 мм., ТМ Cargill. Має підвищену температуру плавлення на відміну від натурального шоколаду, а також не потребує темперування, добре підходить для покриття кондитерських виробів та виливки фігурок. Має природно-білий колір і легко забарвлюється будь-якими жиророзчинними барвниками, зокрема харчовими барвниками для шоколаду. За своїм призначенням та смаковими якостями кондитерська глазур відмінно замінює натуральний шоколад.
Використовується в рідкому вигляді для глазурування виробів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів, включаючи борошняні кондитерські ласощі. Застосовується як наповнювач у різних видах тіста, в кремах, начинках, для ганаша, морозива, а також як самостійна прикраса.
ПЕРЕВАГИ:
- глазур проста та зручна у використанні;
- не потребує темперування;
- має високі органолептичні показники;
- стійка до окиснення;
- швидко остигає.
СКЛАД: цукор, рослинні жири (пальмовий, кокосовий), суха молочна сироватка, лактоза, емульгатор (E492, E322), ароматизатор.
ПАКУВАННЯ: Оригінальна упаковка - ящик 10 кг.
Пакування: від 500 грамів.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 500 г |
Колір | Білий |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 125 ₴/упаковка