Журавлину в'ялену отримують в процесі відварювання і сушіння в цукровому сиропі. Червоного кольору ягоди мають кисло-солодкий смак. Текстура її щільна і пружна.
Вживають в'ялену журавлину як самостійний десерт. Додають ягоди в десерти, каші, салати, випічку, в соуси до м'ясних страв.
В'ялена журавлина відмінно зберігається, при цьому не втрачає смакові якості.
Журавлина багата аскорбіновою кислотою, яка має загальнозміцнювальну дію на організм людини.
При вживанні журавлини поліпшуються процеси травлення та апетит. До складу в'яленого продукту входить тіамін (вітамін В1), він позитивно впливає на роботу нервової системи. На роботу печінки впливає вітамін В9.
Умови зберігання
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70%.
Країна походження: Канада
Фасування від 100 грамів.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Канада |
Тип продукції | Цукати |
Культура | Журавлина |
Вага | 100 г |
- Ціна: 30 ₴/100 г