В’ялена вишня – вишуканий солодкий делікатес. Саме солодкий, оскільки ягоди вишні не просто тримають у сиропі перед сушінням, – для в’ялення використовують тільки ягоди некислих сортів вишні.
Цукат вишні поєднує у своєму складі майже всі вітаміни групи В, а також Е, С, РР і цілий набір необхідних організму мінералів, таких як залізо, калій, цинк, мідь, марганець, фтор, кальцій, молібден, кобальт, йод, фосфор, натрій, магній.
Користь вишні безперечна – вітамін С і антоціани, що входять до складу вишні, мають антиоксидантну активність, запобігають передчасному старінню клітин, знижують ймовірність розвитку онкологічних захворювань.
У кулінарії в'ялена вишня знайшла широке застосування і стала улюбленим ласощами багатьох людей. Завдяки своєму чудовому аромату вона використовується у різноманітних стравах, випічці, десертах, соусах, напоях. Вдалими виходять пироги з начинкою з в'яленої вишні, а також паски та кекси.
Фасування від 100 грамів.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Цукати |
Культура | Вишня |
- Ціна: 40 ₴/100 г