Проволоне - твердий італійський сир зі зниженою жирністю. Класичний проволоне виробляють в декількох регіонах Італії: Емілія-Романья (Emilia-Romagna), Ломбардія (Lombardia), Венето (Veneto).
Молоко беруть виключно від фризької породи корів. Проволоне Дольче або солодкий - це сир з коров'ячого молока, яке робиться за допомогою реніну теляти. Дозріває не більше 2-3 місяців.
Смак вершковий, молочний, солодкуватий. Текстура гладка і м'яка. Сир максимально проявляє свої смакові якості, коли вживається без термічної обробки.
Солодкий сир частіше вживають в складі сирної нарізки зі свіжими овочами (такими, як редис) або оливками. Чудовий в супроводі гірчиці Кремона, меду і джему з інжиру. Використовують дольче як аперитив до ігристих класичних вин або молодих фруктових вин.
Термін та умови зберігання: зберігати при температурі від +4°С до +7°С та відносній вологості повітря від 80% до 90%.
Для захисту продукту від псування розпакований сир слід зберігати щільно загорнутим у плівку.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
Тип молока | Коров'яче |
Виробник | Венето |
Вага | 500 г |
- Ціна: 1 157 ₴/кг