Безлактозна основа для десерту Панна Котта.
Склад: 88% безлактозних* вершків (вершки, лактаза), цукор,
желатин, модифікований крохмаль, стабілізатор: карагенан.
*Вміст лактози < 0,01 г(g) у 100 г(g). Без ГМО.
Легко приготувати, всього за кілька кроків. Нагрійте
основу для панна котти в каструлі або водяній бані до 50 °C,
поки вона не стане рідкою і повністю не розчиниться. Не
кип'ятити! Розділіть на порції та поставте в холодильник
мінімум на 3 години. Сервіруйте з ягідним або фруктовим
соусом.
Порада для приготування у великих обсягах: відкрийте
Мілрам Панна Котту і за допомогою ложки для морозива
помістіть приблизно 60 г у ємність і нагрійте в
пароконвектоматі до 120 °C з 90% вмістом пари протягом
чотирьох хвилин. Потім поставте в холодильник і
сервіруйте, як зазначено вище. Після відкриття зберігати в
холодильнику та вжити протягом кількох днів.
Рекомендація від шеф-кухаря: за бажанням можна додавати
будь-які смакові добавки – білий, молочний або чорний
шоколад, матчу, а також цедру цитрусових або пелюстки
троянди чи лаванди.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | OLB |
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: 218 ₴