Смажений вугор (Унагі) – один з основних компонентів японської кухні. Цей вугор використовується для приготування суші, роли, сашимі, салатів або супів. В Японії завдяки унікальним властивостям вугра існує навіть спеціальний день Вугра (як правило, неділя) під час якого стіл насичений стравами з високим вмістом смаженого вугра. Даний смажений вугор для суші вже готовий до вживання, він володіє тонкою шкіркою і практично непомітними кісточками в хвостовій частині.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 32,50 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Копчений вугор |
Упаковка | вакумная упаковка |
- Ціна: 673 ₴/кг