Кошик
577 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик
Сосиски "Гриль" 1с із м'яса птиці ТМ "Лихачовські Ковбаси", заморожені 12шт/уп (+/- 65-70гр/шт)

Сосиски "Гриль" 1с із м'яса птиці ТМ "Лихачовські Ковбаси", заморожені 12шт/уп (+/- 65-70гр/шт)

  • Немає в наявності
  • Код: ФР-00000890

121 ₴/упаковка

Сосиски "Гриль" 1с із м'яса птиці ТМ "Лихачовські Ковбаси", заморожені 12шт/уп (+/- 65-70гр/шт)
Сосиски "Гриль" 1с із м'яса птиці ТМ "Лихачовські Ковбаси", заморожені 12шт/уп (+/- 65-70гр/шт)Немає в наявності
121 ₴/упаковка
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

Сосиски "Гриль" ТМ Лихачівські ковбаси

Маса нетто: 1шт – 0,73 g (г)

Діаметр: 2,5 см
Довжина: 18 см

Кількість у ящику: 48 шт
Кількість шт в упаковці: 12 шт
Кількість уп в ящ: 4 шт

Маса нетто в ящику: 3,5 kg (кг)

Умови та термін зберігання: Зберігати при температурі від +0°С до +4°С при відносній вологості повітря 75-78% 15 діб. При температурі мінус 18 ° С 120 діб від дати виготовлення.

Основа: м'ясна сировина - 70% (м'ясо птиці або філе птиці жиловане 35%, свинина житлова напівжирна 20%, сало свинне 15%).

ТУ У 10.1-35713833-001:2015

Поживна цінність: білки – не менше 10,0 g, жири – не більше 32 g, вуглеводи – 5,6 g, з них цукру – 0,1 g, сіль – 2,0 g.

Енергетична цінність (калорійність) - 218 kCal (кКал) / 912,1 (кДж).

Дата виготовлення та номер партії вказано на упаковці.

Відправлення продуктів здійснюється лише за 100% передоплатою.

Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.

ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ  ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 25 ГРН (У ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 121 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner