Кондитерські вершки Suldy легко замінюють натуральні молочні вершки. Мають чудовий ніжний аромат і смак ванілі. Застосовуються в кондитерській промисловості для прикраси, прошарку або наповнення тортів, тістечок, десертів.
У готовому вигляді вершки не просаджуються і не течуть (чудово зберігають форму декору), легко і швидко збиваються, тому при використанні вершків з будь-яким кондитерським виробом впорається навіть новачок.
Спосіб застосування:
Перед використанням охолодити до температури 2-6 С протягом 24 годин. Збивати на середній швидкості протягом 3-4 хвилин, потім на високій швидкості до отримання потрібної консистенції. Після збивання маса збільшується в об'ємі в 3-5 разів. Збитий продукт рекомендується зберігати в закритому вигляді в холодильнику.
Жирність - 28.5 %.
Солодкість - 12 %.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Рідкі вершки |
Жирність | 28.5 % |
- Ціна: 144 ₴