Качине м'ясо - темне, аналогічне м'яса з курячого стегенця. Це пов'язано з тим, що качки завжди багато рухаються, і у їх м'язах присутня велика кількість кровоносних судин. Вживання качиного м'яса сприяє зміцненню імунітету і перешкоджає появі та розвитку в організмі ракових пухлин. Також користь в тому, що вона дуже добре позначається на стані хворих анемією та іншими хворобами крові, оскільки при вживанні качиного м'яса підвищується рівень гемоглобіну в крові.
Приблизна вага: 2.2-2.4 кг
Країна виробник: Україна
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 25 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вид продукції | Каченята |
Тип | Заморожений |
- Ціна: 176 ₴/кг