Ягоди обліпихи – природний антибіотик, мають протизапальні та бактерицидні властивості, застосовуються при застудних та вірусних захворюваннях, вважаються відмінним імуностимулятором. Обліпиха має ранозагоювальну властивість, прискорюючи грануляцію та епітелізацію пошкоджених тканин.
У пюре найбільш повно зберігаються практично всі корисні речовини, на які така багата ця ягода.
У ньому присутні: пектин, бета-каротин, холін, фолієва кислота, вітаміни В1, В2, С, Е, К, Н та РР, а також практично вся таблиця Менделєєва: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець , залізо, хлор та сірка, йод, хром, фтор, молібден, бор та ванадій, олово та титан, кремній, кобальт, нікель та алюміній, фосфор та натрій. Багата ягода клітковиною, органічними кислотами, фітонцидами, містить бетаїн та дубильні речовини. Завдяки наявності корисних речовин, ягода є натуральним полівітамінним засобом.
Пюре обліпихи піддається швидкому заморожуванню, при якій зберігаються всі корисні властивості свіжої ягоди.
Зберігати пюре потрібно у замороженому вигляді. Від того, як було розморожене пюре обліпихи, залежить смак готового продукту.
Склад: сік та м'якоть ягоди обліпихи (100%)
Харчова (поживна) цінність на 100г продукту: білки - 1,05г, жири - 4,2г, вуглеводи - 9,12г, цукру - 2,45г, солі - 3мг, насичені жири - 3,245г
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 310 кДж (74 кКал
Строк придатності та умови зберігання з дати виробництва не більше ніж: 12 місяців при температурі не вище мінус 15°С; 24 місяці при температурі не вище мінус 18°С
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 25 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні | |
---|---|
Виробник | YaGurman |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пластикове відро |
- Ціна: 260 ₴