З м'якоті маракуї готують найсмачніші десерти, солодкі начинки для пирога, фруктові салати, соуси та муси. Плід використовують для прикрашання кондитерських виробів. Із соковитої м'якоті готують тонізуючі напої, коктейлі, сиропи. Фруктовий сік додають у чай для створення приємного аромату та неповторного смаку.
Завдяки багатому складу маракуйя також має лікувальні властивості і успішно використовуються в народній та традиційній медицині у боротьбі з різними захворюваннями.
Корисні властивості тропічного фрукта:
-
має антиоксидантний, тонізуючий, омолоджуючий ефект;
-
уповільнює процес старіння організму;
-
знижує рівень холестерину;
-
знижує цукор у крові;
-
виводить із організму надмірну рідину
-
покращує структуру нігтів, сприяє зростанню волосся.
Пюре не містить барвників, покращувачів смаку та консервантів, тому необхідно дотримуватися умов зберігання.
Склад: сік та м'якоть маракуї (100%)
Харчова (поживна) цінність на 100г продукту: білки - 2,2 г, жири - 0,7 г, вуглеводи - 23,38 г, цукру - 11,2 г, солі - 28 мг, насичені жири - 0,059 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 406 кДж (97 кКал)
Строк придатності та умови зберігання з дати виробництва не більше ніж: 12 місяців при температурі не вище мінус 15°С; 24 місяці при температурі не вище мінус 18°С
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
ВІДПРАВКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТЕРМОБОКСАХ, ВАРТІСТЬ ТЕРМОБОКСУ ВІД 25 ГРН (В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ГАБАРИТІВ)
Основні | |
---|---|
Виробник | YaGurman |
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 г |
Упаковка | Пластикове відро |
- Ціна: 168 ₴