В основному ванільний цукор використовується для приготування випічки, оскільки не втрачає своїх корисних властивостей при дії високих температур. З ним кекси, мафіни, печива, тістечка та пироги пахнуть ванільним ароматом та покращують настрій!
Крім того, цей цукор можна додавати в коктейлі, йогурти, морозиво, каші, запіканки та соуси замість звичного нам цукру.
Ванільний цукор надає стравам вишуканого та насиченого аромату ванілі. Має широкий спектр застосування: підходить для приготування випічки, десертів, кремів, тортів, тістечок, сирників, соусів, йогуртів, молочних коктейлів, кави та інших напоїв. він відрізняється приємним природним, але при цьому досить насиченим ароматом ванілі. Аромат залишається інтенсивно виражений у готових десертах. Ванільний цукор швидко розчиняється у кремах, тесті, меренгах та інших кондитерських масах, не залишаючи крупинок та стійкий до дії високих температур.
Склад: цукор, ванілін.
Продукт може містити сліди алергенів: глютену, молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму.
Умови зберігання: температура не вище 25 °C, відносна вологість повітря не вище 75%.
Поживна цінність на 10 г продукту: 1646,9 кДЖ/394 кКал, жири - 0,0 г., вуглеводи 98,9 г., з них цукри - 98,3 г., білки - 0,0 г., сіль - 0,0 г.
ДСТУ 1009-2005.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
- Ціна: 116 ₴