Сьогодні в магазинах та супермаркетах можна придбати не тільки замороженого чи свіжого тунця, але й солоний, копчений та консервований тунець, який стає важливим інгредієнтом для багатьох страв. Особливою популярністю у японських кухарів та сушистів користується незвична для нас стружка тунця. Найчастіше її використовують для приготування роликів та гарячого рису, проте стружку можна вживати і як окрему страву (закуску). Необхідно він так само і для приготування супів та бульйонів – даші!
Процес створення цього продукту досить непростий. Для того щоб зробити стружку тунця, філе цієї риби ретельно відварюється, для видалення надлишків жиру. Потім знежирене філе довго коптить і сушиться до абсолютно твердого стану. Саму стружку тунця одержують шляхом натирання риби на особливій дошці.
Вага упаковки 500 грам.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 500 г |
- Ціна: 628 ₴