Арахіс знаходить широке застосування в кондитерській та харчовій промисловості. Горішки вживають в їжу як у сирому, так і в підсмаженому вигляді, також їх додають у багато кондитерських виробів або роблять з них різні креми та пасти. У багатьох країнах основна маса врожаю переробляється на арахісову олію, яка за своїми харчовими якостями практично не поступається оливковій. В арахісі містяться унікальні амінокислоти, вітаміни A, D, E, В1, В2, РР, Е, біотин, поліненасичена ліонолева та фолієва кислота, рослинні жири та інші мікроелементи. Білки арахісу характеризуються оптимальним співвідношенням амінокислот, і тому добре засвоюються організмом людини.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бразилія |
Вага | 100 г |
Упаковка | zip-пакет |
Виробник | A&D |
- Ціна: 15 ₴/100 г