Чеддер – це, мабуть, найбільш відомий з англійських сирів. Це класичний твердий сир з коров'ячого молока з щільною текстурою, що кришиться, має блідувато-жовтий колір тіста. Деякі виробники підфарбовують Чеддер натуральним барвником анато, так виходить червоний Чеддер (глибоко-жовтогарячий колір). Смак чеддера - вершковий, гострий з легкою кислинкою та приємним горіховим післясмаком. Як і інші тверді сорти сиру,
Чеддер можна вживати як самостійно, так і як компонент та родзинки в різних стравах (піца, супи, сендвічі, жюльєни і т.д.). Сир Чеддер чудово плавиться. Ці якості зробили Чеддер таким собі "універсальним солдатом" на кухнях багатьох господинь, а також сортом сиру, що продається в світі. Цей сорт сиру немає захисту по регіону походження, тому нині сири, марковані назвою " Чеддер ", можуть вироблятися у графстві Сомерсет, Англії, а й у світі.
Вага одного бруска приблизно 2 кг.
Енергетична цінність: 1481 кДж/357 кКал.
жири - 29г, їх ненасичені - 019 г., вуглеводи - 0 г., білки - 24 г., сіль - 1,7 г.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Mlekovita |
Країна виробник | Польща |
Тип | Напівтвердий сир |
Тип молока | Коров'яче |
- Ціна: 361 ₴/кг