Фундук - висококалорійний, поживний продукт, здатний вгамувати голод і замінити ряд продуктів, навіть м'ясо. Лісовий горіх дуже добре засвоюється організмом. Він є джерелом харчування високого вмісту жиру, близько 70%.
Фундук застосовується для приготування кондитерських виробів, виробництва батончиків, цукерок, печива та кексів. Його смажать, солять, зацукровають, роблять з нього борошно та олію.
Відмінною рисою фундука є тривалий термін зберігання.
Фундук (лісний горіх) — це тип горіха роду Лещини (Corylus). Головні плантації промисловості розташовані в Туреччині, Італії, Іспанії та Сполучених Штатах Америки. Горіхи мають солодкий аромат, можуть вживатися сирими, обсмаженими або подрібненими в пасту.
Як і інші горіхи, фундук багатий на поживні речовини і має високий вміст білка, жирів, вітамінів та мінералів. Горіхи багаті на вітамін Е, марганець і мідь. Крім того, вони мають високий вміст мега-6 і омега-9 жирних кислот. Горіхи містять багато антиоксидантів, які захищають організм від окислювального стресу, що пошкоджує клітинну структуру.
Горіхи фундука, завдяки високій концентрації рослинних жирів, запобігають або зменшенню запалення шлунково-кишечного тракту. До того ж горіхи містять сполуки, які регулюють рівень цукру в крові.
Орехи фундука можуть бути в дієті або як незалежний продукт харчування, або як складник у випічках та інших стравах.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 100 г |
- Ціна: 68 ₴/100 г