Пектин - це натуральний очищений полісахарид, отриманий екстракцією яблучних залишків. Чудовий гелеутворювач, стабілізатор, загусник, вологоутримувач, освітлювач, речовина, яка полегшує фільтрування і є засобом для капсулювання в медицині.
Відомий у якості харчової добавки Е440.
Найчастіше його використовують як загущувач і стабілізатор. Але не кожна домогосподарка знає, що таке пектин, і як його можна застосовувати на своїй кухні. Тим часом, це дуже корисний продукт. Він стає незамінним помічником при приготуванні багатьох продуктів.
Яблучний пектин призначений для виготовлення джемів, конфітюрів, желе, а також кондитерських виробів, таких як мармелад, зефір, пастила.
У порівнянні з цитрусовим надає гелю оранжево-жовтий відтінок.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 96 ₴/100 г