Манка - пшенична крупа грубого помелу із середнім діаметром частинок від 0,25 до 0,75 мм. Виготовляється із твердих сортів пшениці. Використовується для приготування різноманітних страв, зокрема манної каші та манних клець.
Манка добре поєднується із фруктами, джемами, з сиром (у запіканках).
Для дорослих і людей похилого віку недоліки позбавленої клітковини манки перетворюються на її переваги. Манка - це гарний засіб лікування та профілактики захворювань кишківника, вона очищає організм і виводить жир.
У манній крупі міститься все, що є в борошні пшеничного: крохмаль, вітаміни Е і В1, В2, В6, РР, залізо. Манка рекомендована важким хворим у післяопераційний період, коли потрібне посилене харчування.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |
Вид крупи | Манна |
- Ціна: 30 ₴