Альбумін – це сухий білок курячого яйця, у вигляді порошку кремового кольору, практично без смаку і запаху, підвищеної збиваємості, здатний утримувати цукор.
При виготовленні зберігаються всі поживні і корисні речовини сирого білка, але виключається ризик зараження сальмонельозом та іншими хворобами. А також в рази збільшується термін зберігання.
Відкрита упаковка альбуміну при кімнатній температурі не пропадає цілий рік. Закрита ж упаковка може абсолютно спокійно зберігатися протягом декількох років. Ще один істотний плюс альбуміну – це відсутність відходів. Його можна відважувати рівно стільки, скільки потрібно за рецептом. Плюс ви не думаєте, що робити з рештою жовтків.
Сухий яєчний білок пастеризований застосовується для виготовлення айсінга. З такого білка виходить відмінна глазур - легка і глянцева, якою рівномірно покривають багатоярусні торти.
Яєчний альбумін - неперевершений інгредієнт для харчової промисловості, який має безліч варіацій використання. Використання яєчного білка в сухому вигляді полегшує і прискорює технологічний процес. Крім того, показники піни, отримані після збивання, вище, ніж у свіжому білку. Це робить його популярним при виробництві кремів, нуги, суфле, безе.
Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.
Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Eurovo |
Країна виробник | Італія |
Вага | 100 г |
- Ціна: 116 ₴/100 г